SUG NEWS

Untuk buka kedai pancing melalui SUG ANGLERPRENUERSHIP, progtram ini untuk sesiapa yang mempunyai budget start daripada rm60k dan ingin melabur satu kedai pancing dan jaga sendiri , team kami boleh tolong bagi advice untuk setup kedai ini dan juga akan ,membantu anda bagi cadangan yang sesuai dengan tempat kamu ,selain itu , kami juga akan bagi quotation untuk product barangan pancing untuk anda , kami juga akan bagi tahu tentang apa yang perlu tahu sebelum buka kedai pancing . boleh whatsapp ke :
http://wasap.my/601110799991/steven-sug-anglerprenuership

Untuk menjadi agent dropshipping sinar utama , kami mempunyai program DROPSHIP DEALER PROGRAM (DDP) untuk anda .jika anda berminat jual online dan juga dapat harga yang paling murah sekali dengan menggunakan online atau tak nak seimpan stock , boleh sertai program ini , anda boleh whatsapp admin kami :
http://wasap.my/601155062638/sharen-dropship-dealer-program
http://wasap.my/601110612638/veze-dropship-dealer-program

Website kami official adalah http://sugseller.com/
kami berhasrat untuk trainning anak malaysia untuk menjadi reseller yang proffesional.
kami mengalu-alukan anda untuk contact dengan kami.

Salam sejahtera kepada warga keluarga malaysia.
sini ada satu pengumuman yang sangat2 penting !

Kami SUG ingin mengajak sesiapa yang berniaga bidang barangan pancing tak kira jual online ataupun jual dalam kedai pancing , untuk menyertai zoom meeting beli barangan pancing dengan harga borong dan juga harga super ! kami mempunyai banyak product menanti anda.
setiap minggu , kami akan sediakan barangan pancing yang super promotion , barangan yang clearence dan juga product yang baru .
kami akan menggunakan masa sebanyak 2 jam untuk promote product yang kami ada atau yang nak clear stock.

zoom meeting SUG pada setiap minggu ini adalah secara perbadi dan hanya untuk perserta yang diajak sahaja boleh masuk ke zoom meeting .
kami terima anda membuat order dalam masa zoom meeting .
harga dalam zoom meeting itu adalah nett price dalam borong dan kami juga akan pastikan ia merupakan harga yang paling murah sekali berbanding dengan yang lain tempat .
anda hanya mempunyai peluang yang sangat terhad untuk menjadi member SUG.
untuk product yang SUG AKAN PROMOTE UNTUK SETIAP HARI , kami akan publish informasi yang paling latest dalam telegram dan juga product yang akan sampai pada setiap hari. anda boleh masuk ke telegram channel sinar utama group : https://t.me/+RjuasEZH7IgNBQx7

dan juga whatsapp group kami : SUG SELLER PRODUK GROUP: https://chat.whatsapp.com/I2eTnYUnwtm1ynjxteVbn7

Untuk sesiapa yang ingin membeli barangan pancing dengan harga borong , program ini sesuai kepada sesiapa yang memiliki kedai pancing fizikal , sesiapa yang memiliki kedai pancing ,atau sesiapa yang nak borong dengan quantiti product yang banyak dengan syaratnya perlu tunjuk gambar kedai , tunjuk ssm , boleh sertai kami :
http://wasap.my/601155012638/dian-zoom-meeting-beli-borong
http://wasap.my/601110612638/veze-zoom-meeting-beli-borong
http://wasap.my/60125141351/munirah-zoom-meeting-beli-borong

-->
All search results